Slik pynter du festbordet

DIY bordekking blomsterdekorasjoner tips interiørblogg

I dagens DIY viser jeg dere hvordan man enkelt kan pynte festbordet på en fin måte, uten at det krever all verdens med tid eller innsats. Ved å bygge videre på denne posten, viser jeg deg hvordan du kan bruke den samme pynten til noe helt annet.

I den forrige posten, som først og fremst kunne brukes til å legge på tallerknene, kunne du også bruke de til å skrive navnet på gjestene, tegne et hjertet på eller kanskje skrive en hyggelig beskjed til alle gjestene rundt middagsbordet. Pynten i denne posten er derimot enda enklere og er ferdig i god tid før gjestene kommer inn døren.

Trykk her for flere DIY-Prosjekter

DIY bordekking blomsterdekorasjoner tips interiørbloggDIY bordekking blomsterdekorasjoner tips interiørblogg

Bordekking kan være krevende, men i julestria har vi ofte nok å henge fingrene i. Det å kunne bruke lite tid, men samtidig få en rustikk og pen bukett på bordet, er vinn-vinn for alle. Og det beste av alt? Du har nok alle ingrediensene rett utenfor stuevinduet 🙂

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta på deg skoene og rusle ut for å plukke det du syns er fint av det naturen har å by på 🙂 Knyt sammen det du har funnet til små buketter med hyssing og fordel rundt i små tomme syltetøyglass, Norgesglass eller slike små vaser. Disse har jeg kjøpt på Lagerhaus.

Enkelt, ikke sant? 🙂

DIY bordekking blomsterdekorasjoner tips interiørbloggDIY bordekking blomsterdekorasjoner tips interiørblogg

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for de nyeste oppdateringene 

2 Comments

 1. Helene Ragnhild

  Så koselig, du gjør det alltid så fint 😀 Du må gjerne komme hit og hjelpe meg med julepynting <3

  1. klisjehjemmet

   Tusen takk, Helene! 🙂 <3 Kanskje vi kunne fått til et gjesteinnlegg/samarbeid med julepynt og sunt julegodteri til å gi bort? 🙂

   Klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *