Mulberry Home

Untitled-3IMG_16962

Ikke sponset post, men bilder fra arrangementt i regi av Poesi Interiør og GP & J Baker

I går var jeg invitert av Annette og Christian til Poesi Interiør sammen med interiørbloggerne fra UI. Der fikk vi møte Tony som kom hele veien fra London fra GP & J Baker. De produserer og fører blant annet merker som Mulberry HomeBrunschwig & FilsKravet GP & J Baker og GP & J Baker Lifestyle.

Vi ble vist utrolig mange flotte, håndsydde og fargerike tekstiler, samt nøytrale og glamorøse valg til vegger, sofaer, gardiner og puter.

Jeg falt pladask for et rosa og brodert stoff som virkelig var et blikkfang og som dere forhåpentligvis får sett i en styling her hos meg om en stund. I tillegg var det mange flotte turkise og nøytrale stoffer, som var veldig “meg” der.

Untitled-4

IMG_1704

Det var vanskelig å ta inn alt av inntrykk, rett og slett fordi det var så mye inspirasjon å finne. Ikke minst var det en haug med tekstiler som jeg ønsket å ta med meg hjem 🙂

Anbefaler dere virkelig til å prøve dere litt fram med miks av farger, teksturer og tapeter. Sjekk gjerne ut nettsidene til GP & J Baker om et par ukers tid, da alt blir relansert og svært brukervennlig.

Vi fikk virkelig en liten påminnelse om hvor mye stoffenes tekstil, påvirker trykket og fargespillet og jeg kommer nok til å drømme om nye gardiner i natt!

Er dere opptatt av materialvalg i hjemmet?


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook for oppdateringer 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *