Exciting things ahead

Vakrehjeminteriør

Dere husker kanskje denne posten for en stund tilbake? Den ble til, da den flinke interiørstylisten Tone Kroken og hennes fotograf Yvonne Wilhelmsen gjorde en boligreportasje hjemme hos meg før sommerferien. Rundt årskiftet er denne å finne i Vakre Hjem & Interiør 🙂

Jeg gleder meg til å se bilene på trykk og mimre litt over leiligheten som jeg ikke lenger bor i. Nå blir utrykket litt mer moderne og stilen tilpasses litt etter huset som vi bor i. Nå gjelder det bare for meg å finne oppskriften på kaken som jeg også lagde til reportasjen og hive meg rundt for resten av dagens gjøremål.

Følg også med på bloggen for bilde av verdens fineste speil som jeg fikk tak i på Oslo VVS Senter i går! Jeg falt pladask og har lett etter et slikt i lange tider, som kan kombineres med servantarmatur i både messing og krom. Det hadde ikke noe annet valg enn å bli med meg hjem, faktisk 🙂

Anbefaler virkelig å ta turen til butikken om du ønsker baderomstilbehør som er litt utenom det vanlige 🙂 Hjemmesiden viser ikke alt av vasker, lamper eller speil, så ta gjerne turen innom deres Instagramside for masse inspirasjon.

Ha en fin dag!


Følg meg på Instagram og Facebook

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *