Twists and Turns

Twistandturns

Planer er en fasinerende greie. En ting som definitivt er sikkert, det er at planer alltid endres, på ett eller annet vis. Veien blir tilfeldig til mens du går, mens du andre ganger endrer kursen bevisst på veien. En ting jeg ofte minner meg selv på, er at planen og veien er mest inspirerende litt utenfor komfortsonen.

I løpet av det siste året har bloggen vært i endring. Flere og flere stylingelementer har blitt trukket inn i bildene, den har fått sitt litt gjenkjennelige utrykk, men matinnleggene har blitt færre. Både bevisst og ubevisst, har Klisjéhjemmet fått et bredere fokus enn hva jeg først planla. På United Influerces (som United Bloggers heter nå), har jeg derfor offisielt blitt en del av interiørkategorien og kunne ikke vært mer fornøyd med dette 🙂

Hver uke vil det likevel komme nye oppskrifter, som tidligere var hovedfokuset her på bloggen. Alle som kjenner meg vet at jeg ELSKER lange helgefrokoster, men jeg vil også komme med lunsj og bakstalternativer som er av den sunne varianten.

Jeg kommer også til å dele mye av totalrenoveringen som vi gjør i den nye leiligheten vår. Ikke minst tips og triks hvordan du selv kan fornye hjemmet, samtidig som du vil få se før og – etterbilder i prosessen.

Håper du blir med på veien videre! 🙂

2 Comments

  1. Lykke til videre☺Følger☺

    1. klisjehjemmet

      Takk for det, Cate! 🙂 Klem og god helg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *