Ikke hør på naboen!

IMG_13263kk

I en oppussingsprosess er det alltid uendelig mange valg og muligheter. Du får kanskje hundrevis av tips og inspirasjonsbilder tilsendt fra venner, familien og naboer. Likevel vil jeg tipse alle dere som skal i gang med totalrenovering; Bruk tid, tenk smart og ikke stol hundre prosent på naboen!

Ta gjerne til dere tips fra venner og bekjente, med tenk også over hva alle andre har, men som du ikke trenger. Det kan være alt fra et stort og lukseriøst bad eller vaskerom, til det mest velutstyrte kjøkkenet du kan finne. Selv om naboen skryter uhemmet av utstyret som gjør det mulig å leke Master Chef på hjemmebane, trenger ikke å være det du trenger. Hvor vil du legge pengene dine?

Er behovet ditt et stort walk-in closet, eller først og fremst et velfungerende vaskerom?

Hva savner dere i leiligheten eller huset som dere bor i?

Er leiligheten eller huset et permanent bosted, eller har dere planer om å flytte videre om noen år?

Husk at behovene dine kommer fram gjennom erfaring som avdekkes over tid, og det er derfor ikke lurt å kaste seg over de første og beste tipsene fra andre.

Klikk deg gjerne inn på denne artikkelen, for tips til hvordan du beholder freden i forholdet under oppussingen 🙂

God lørdag alle sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *