Klisjéhjemmet + Fretex

Fretex Engangtil Klisjéhjemmet Blogg Stylist  Samarbeid Jenny SkavlanFretex Engangtil Klisjéhjemmet Blogg Samarbeid Jenny Skavlan

Fretex Engangtil Klisjéhjemmet Blogg Samarbeid Jenny Skavlan

Dette er ikke et betalt innlegg for Fretex, men en jobb som jeg gjør frivillig som stylist 

I går var jeg i et veldig spennende og morsomt møte med Fretex 🙂 Dette er et merke og en butikk de fleste kjenner til og jeg er stolt over å si at jeg nå skal samarbeide med denne gjengen!

I tiden framover kommer jeg til å ta fatt på prosjekter og invitere dere inn både på hjemmebane, blant Fretex sine utallige produkter og jeg blir nok også å finne i noen av Fretex sine butikker her i Oslo 🙂

De siste årene har gjenbruk blitt veldig populært med blant annet Jenny Skavlan i front for redesign og gamle skatter. Fretexbloggen En Gang Til , har også bidratt til at det å kjøpe brukt, er forbundet med bevissthet rundt miljøvennlig handel og personlig stil, i tillegg til at du ikke ruinerer lommeboken.

Håper dere går inn for å besøke Fretexbloggen og vil følge meg på ferden videre inn i dette universet også 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *