Fresh start på Kähler

Styling Kähler Hegdehaugsveien Design Klisjéhjemmet 2Styling Kähler Hegdehaugsveien Design KlisjéhjemmetStyling Kähler Hegdehaugsveien Design KlisjéhjemmetStyling Kähler Hegdehaugsveien Design Klisjéhjemmet

Det var en veldig morsom opplevelse å style den eneste Kählerbutikken i Norge, som ligger i Hegdehaugsveien 🙂 Jentene som jobber der er utrolig hyggelige og butikken er utrolig fin. Jeg ønsker meg flere av møblene derfra, men de er kjøpt på auksjon av dagens eier av Kähler og vanskelige å få tak i! Men det er vel lov å stikke innom Kähler for å sitte ved dette bordet..??

Ta en titt på videoen under som viser en liten snutt fra helgens event 🙂 Kameraet som jeg har brukt til å filme er et sponset Canon Legria Mini, som lett kan ligge i håndvesken din og er veldig hendig og pent å se på. Videoen er redigert av Gard Hammerseng.

Og ikke minst, jeg blir veldig glad om du stemmer på meg under nomineringen av Vixen Blog Awards  i kategoriene årets interiørblogg eller årets nykommer. Du kan stemme flere ganger 🙂

Ha en fin dag videre alle sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *