Vinneren er…

Untitled-92

God morgen folkens!

Her er en liten sniktitt fra soverommet og pompongene som flyttes rundt overalt. Jeg har noen hengende i taket, noen på veggen, noen liggende i skapet og flere som fortsatt ikke er satt sammen. Dilla? Ja, definitivt!

Flere slike finnes på House Doctor og putetrekkene finner du på Kremmerhuset. Bildet med hesten er et trykk fra kunstneren Katrin Berge fra Bergen.

Og så over til vinneren av den store Give-awayen med Philips der du kunne vinne en splitter ny pastamaskin 🙂 Om du ønsker å kjøpe den, finnes den HER. Det fine med den, er at du enkelt kan lage pasta på 15 minutter. Om du ønsker å lage glutenfri pasta, kan du også det!

Vinneren er Eirin Sollien, så gratulerer så mye 🙂

Tusen takk til dere andre som deltok i konkurransen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *