Love and delight

meringue2meringueIMG_7884

God fredag alle sammen!

I dag har jeg satt sammen en liten bildecollage til dere, over hva som kan ventes herfra i løpet av helgen. Det jeg kan avsløre, er at dette er en komponent i noe skikkelig friskt og godt! Klarer du å gjette hva det kan være?

Torsdagen min virkelig raste avgårde! Den ble tilbragt på Kähler og Homans Bistro, der jeg holder på med artikler til Bogstadveien Magasinet. Der fikk jeg smake på god mat, sett på masse flott interiør og hørt om de daglige ledernes historier. Og jeg sier det igjen, det er virkelig inspirerende å få treffe så mange hyggelige mennesker.

Jeg var også innom for å hente rekvisitter på Fransk Bazar, for fredagens fotoshoot sammen med interiørstylist Tone Kroken. Klokken passert fire og regnet høljet ned på utsiden av butikkrutene. Bagen min, eller det flyttbare kontoret, bestående av ekstra sko, datamaskin, kamera og utallige kataloger, kjentes ut som en blyklosse på skuldrene. Dagen endte derfor med en sliten matblogger i en taxi, med et bagasjerom fullt av interiør, i kø oppover mot Storo. Ren luksus! Fem minutter før barnehagen stengte, kom jeg løpende litt halvsvett og andpusten, med litt mørke ringer under øynene og enda sterkere muskler 😉

I morgen er det også tid for en tur til Mathallen sammen med flere hyggelige bloggkollegaer. Der skal vi smake på ulike desserter komponert av OL-mester i konditorkunst, Espen Vesterdal Larsen, i kombinasjon med Baileys. Etter dette blir det direkte avgårde til middag med hele gjengen fra United Bloggers på den månedlige fredagspilsen. Gleder meg!

Denne uken har vært utrolig hektisk, men også utrolig gøy. Det er nymalte gulv i hele leiligheten, mange prosjekter på gang og jeg har truffet mange spennende mennesker. Snart er det sommer, og jeg føler tiden bare flyr avgårde 🙂

Ha en fin fredag, folkens!

.. Og husk å følge meg på Snapchat med brukernavn “klisjehjemmet” for livesending fra eventen i Mathallen og United Bloggers sin fredagspils 😉

Snapchat

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *