Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten

Untitled-25

For en tid tilbake var jeg hos Mat på Bordet og gjorde en reklamefilm sammen med Komikerfrue og Julies Matblogg. I flotte omgivelser gjorde vi en hemmelig jobb for Philips og i dag kan jeg endelig avsløre resultatet av middagsselskapet vårt. Vi har nemlig vært så heldige å få teste den nye pastamaskinen til Philips som gir deg muligheten til å lage hjemmelaget pasta på 15 minutter. Og det beste av alt, i dag kan denne bli din!

Nederst i innlegget finner du videoene fra middagsselskapet, der vi prater om yrket vårt som bloggere i tillegg til bruken av pastamaskinen. Du vil også se en deilig og superenkel dessert servert av Julie og får høre om hvorfor Marna tok valget om å tre inn i bloggverdenen. Ta  gjerne en tur innom de ulike bloggene for å bli bedre kjent med dem alle. Julie fra Julies Matblogg er en tøff jente som nettopp har gitt ut bok spesielt for mennesker med matintoleranser, Ina fra Mat på Bordet er norges beste på eltefrie brød, og Marna aka Komikerfrue er med i tv-serien Bloggerne som nå vises på TV2 Bliss.

Philips Pastamaker Restauranthjememt KlisjehjemmetPhilips Pastamaker Restauranthjemmet klisjehjemmet 2restauranthjemmetIMG_7027

Konseptet bak den nye pastamaskinen har Philips gitt navnet “Restaurant Hjemmet” og bygger på ønsket om å senke terskelen for å invitere venner hjem på middag. Philips mener at vi får den beste matopplevelsen på vårt eget kjøkken, i trygge omgivelser, med lave skuldre og med muligheter for å eksprimentere i selskap med mennesker vi bryr oss om. Jeg er veldig enig i at vi nordmenn burde senke terskelen for å invitere hjem i hverdagen og med denne maskinen blir det enda litt morsommere å ha folk til bords.

Pasta er en hverdagsfavoritt for mange, men det svært få av oss som har tid eller ork til å prøve oss på den helt hjemmelagde varianten. Maskinen forenkler derimot denne prosessen, og tar for seg elting og utpressing av deig, mens du kun bruker vedlagte målebegre til å tilsette egg, vann og mel som beskrevet i det medfølgende oppskriftsheftet. I heftet finner du hele 20 ulike pastavarianter og det er også mulig å lage glutenfri pasta 🙂 Maskinen har også ulike munnstykker som gjør det mulig å lage både spagetti, penne, fettuccini, lasagne eller nudler.

Den ferdige pastaen kan også tørkes, på lik linje med halvfabrikataen som kjøpes på butikken, slik at du kan lage store mengder og varianter mens du først er i gang. Ina fra Mat på Bordet hadde laget flere ulike glass med pasta, som sto på rekke og rad under innspillingen. Et tips kan også være å tilsette ulike krydder og grønnsaksjuicer i deigen, for å få en fargerik og annerledes variant. For at du skal få mange ideer til pastamiddagen med denne maskinen, kommer Komikerfrue, Julies Matblogg og Mat på Bordet til å legge masse inspirasjon i tiden framover.

Brukserfaringen min så langt er at maskinen er enkel å håndtere, da den kun består av store deler og kan kjøres i oppvaskemaskin. Brukerveiledningen er god både for nybegynnere og erfarne hobbyprodusenter av pasta, og gir en enkel og positiv brukeropplevelse. Du kan kjøpe pastamaskinen her.

Du kan også vinne denne pastamaskinen ved å klikke på på Facebook-knappen, øverst eller nederst til høyre i innlegget og skrive en kort kommentar om hvorfor akkurat du fortjener å vinne. Og med dette ønsker jeg deg en strålende start på dennye uka!

Lykke til! 🙂

Husk å følge Klisjéhjemmet på Facebook og Instagram for de nyeste oppdateringene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *