Jeg er i VG

Kirkenes5

Hei alle sammen 🙂

Denne uken er jeg ukens matblogger på Godt, så ta turen innom og les artikkelen om meg da! Den finner dere her. I morgen kan dere finne meg i papirutgaven og jeg håper å kunne plukke med meg et eksemplar selv om jeg er helt oppe i Nord Norge 🙂

For akkurat nå sitter jeg i Kirkenes av alle steder, sammen med familien min. Det er veldig rart å bare være oss nærmeste på tur. Det har faktisk ikke skjedd siden 2003, så det begynner å bli en stund siden. Vanligvis er det med både barnebarn, egne barn, samboere og ektefeller med på lasset. Mens nå er det bare oss fine, fem.

Kirkenes2

Kirkenes er ikke akkurat verdens navle, men jeg får en helt spesiell stemning av å være her oppe. Det er måker, stillhet og små hus, tett i tett. Det er tørt i luften og jeg husker den bare asfalten fra jeg var ung og løp mellom kirkegården og skoleplassen hos mine besteforeldre.

Nå er de ikke der mer, men følelsen av barndommen sitter her fortsatt. Og ikke minst, så er ikke asfalten bar helt enda. Her finnes sparker i alle verdens farger og når de parkeres et sted, må de også ha hengelås. Spark med hengelås på sparkstativ finnes vel bare her oppe??

Kirkenes122

Jeg bor på rom med søsteren min og vi har kjøpt inn masse digg og nyter litt å være på tur uten barna også. Musikk på rommet og vi kan ta oss en middagslur midt på dagen om vi vil, hvor deilig er ikke det? Vi tok turen innom Fretex her i Kirkenes, som visstnok har rykte på seg for å være butikken med best utvalg av Fretex-butikkene. Om ikke jeg tar feil, er det denne butikken som har størst utvalg i hele Kirkenes 😉

Håper dere får en fantastisk torsdag!

Kirkenes1333

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *