Nytt samarbeid

IMG_5265 - versjon 2IMG_5266

Da jeg begynte med denne matbloggen, visste jeg lite om at det var over 2500 registrerte matbloggere i Norge. Jeg planla og planlegger fortsatt ikke å bli en kopi av Trines Matblogg og visste vel heller ikke hvor populære oppskriftene hennes var. Men slik er det vel kanskje, at man lærer mye bare av å kaste seg ut i det og ikke fokusere så mye på hva alle andre gjør og planlegger.

Her om dagen satt jeg på et fire timer langt lunsjmøte med Nussara Guldberg på Fru Hagen, som er jenta bak bloggen Just Another Foodstory og en av VG Vektklubbs bidragsytere. Hun var en av de første matbloggerene her i Norge, bortsett fra Trine, som jeg kom i kontakt med og hun har en utrolig fin og stilren blogg med flotte bilder og gode oppskrifter.

Ta turen innom og bli inspirert med alt fra japanske nuddelsupper til koreansk og vietnamesiske retter. Denne jenten er også veldig svak for pizza, pasta og is, så du skal ikke se bort i fra at det er noen gode tips å få med seg på dette området også. Hun legger også ut tips innenfor reisemål som Karribien, USA og Asia, så her er det noe for alle og enhver egentlig 🙂

Uten navn 2

Bildet er lånt fra @justanotherfoodstory

Framover skal vi gi dere gode og omfattende innlegg innenfor kategoriene frokost, lunsj, middag og desserter, som vi rullerer hver uke. Ikke se bort i fra at det også blir videoblogging fra vår side, der dere skal få gode tips til fremgangsmåter og tilbehør for en bedre opplevelse rundt matbordet.

Har dere noen tanker om retter og råvarer som trenger variasjonsmuligheter? Da sender du legger du enkelt og greit igjen et lite ord i kommentarfeltet, som vi tar med oss i tankene 🙂

Det er veldig kjekt å treffe andre kreative mennesker som har valgt annerledes og gått sin egen vei. Vi er to kreative jenter som brenner for mye av de samme tingene, selv om vi har to ulike utrykk og stiler. Jeg gleder meg veldig til å begynne samarbeidet og kjenner det bobler litt over av ideer og tanker om framtiden for både bloggen og mulige samarbeid.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *