Grønnsaksmoothie for de minste

IMG_3667

Hei!

Håper dere alle har hatt en superfin tirsdag! Jeg har løst kleskrisen til Vixen, jobbet og planlagt ukene framover. Ikke minst har det vært skyfri himmel og sol her i Oslo, så jeg kan virkelig ikke klage! 🙂

Her er en deilig og enkel smoothie som vi fikk smakt på Detox Lunsjen på Kolonihagen i samarbeid med Supernature, som passer selv for de minste i familien. Den kan være et friskt innslag til helgefrokosten, eller en smoothie servert med sugerør i bilen på vei til barnehagen alt ettersom hvor god tid du har på morgenen.

Og jeg tenker for all del ikke at barn skal på detox eller juicekur, men at en smoothie som et supplement til et normalt og variert kosthold, kun piffer opp hverdagen litt og gjør det enklere å få barn til å spise mer frukt og grønnsaker 🙂

IMG_3670

Denne smoothien består av spinat, ananas og avokado og smaker friskt, søtt og syrlig. Bruk gjerne ananasjuice for å gjøre den ekstra søt for barna.Om du ønsker å sjekke ut boken til John Opsahl om supermat, kan denne sjekkes ut her

Jeg har tilsatt litt Supernature Purely Greens Max, men dette er helt valgfritt.

Grønnsaksmoothie

2 dl vann
1 dl isbiter (kan sløyfes og erstattes av vann)
1 dl ananasjuice (kan sløyfes og erstattes av vann)
2 ringer fersk ananas
1 neve spinat
1/2 avokado
Saft fra en halv lime

IMG_3662

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *