Laminatgulv, noen?

IMG_3722IMG_3744

Hele leiligheten min er dekt av originalt tregulv, sett bort i fra kjøkkenet og to av soverommene. Her har de forrige eierne invistert i laminat og lenoleumsfliser. Stikk i strid med det jeg liker og vil ha. Så da river jeg like gjerne av det nye gulvet og de nye lenoleumsflisene. Vel vitende om at prosjektet mitt resulterer i mengder av jobb i etterkant.

Det gule, originale tregulvet i resten av leiligheten, skal bli like slitt som det jeg oppdaget i dag. Kanskje må jeg slipe det med sand, kaffe og cola for å få den finishen jeg vil ha, men det er jo bare litt av sjarmen. Kanskje må jeg slipe, beise og syrebehandle det i flere omganger, bruke hver eneste helg jeg har fri i lang tid framover. Men tenk hvor personlig leiligheten blir <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *