Periodeskifte

IMG_2334IMG_2337

Du vet det tomrommet mellom to ulike epoker i livet? Det som kjennes som en evighet, men som samtidig kun er et kort opphold mellom ulike arbeidsoppgaver. Fra et virke til et annet, fra en situasjon til en annen. Fra en hverdag preget av familierutiner, til en hverdag med fokus på en rutinene sammen med liten gutt og meg som mamma. Realiseringen av en drøm, som skulle vært startet på for lenge siden. Planer er til for å endres, men nå er endelig endringen her. To måneder igjen til start, to måneder igjen til jeg starter på drømmen, som bare er min.

I mellomtiden skal jeg gjøre noe som jeg foreløpig ikke har gjort; Jeg skal unne meg tiden i denne mellomfasen. Blåse i folks tanker og mine egne forventninger. Forventningene kan justeres, jeg må få lov til å være snill mot meg selv. Det er kun er periode i livet – der jeg kun kan tenke på meg selv. Grip den. Den kommer aldri tilbake.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *