Lysekronelykke

Bruktkupp Lysekrone KLisjéhjemmet Innredning Styling Design Antique


Bruktkupp Lysekrone KLisjéhjemmet Innredning Styling Design Antique


Bruktkupp Lysekrone KLisjéhjemmet Innredning Styling Design Antique

Det går definitivt an å bli lykkelig av noe så materialistisk som en lysekrone. Jeg har verken hangups på dyre sko og designervesker, men lamper kan jeg aldri få nok av. En gammel mintfarget kontorlampe, en industriell pendel, to store glasskupler og en gammel gullfarget pendel er bare en del av den foreløpige samlingen.

Og så lysekronen da. Fra Finn – til 1500 kroner! Kjempegammel og fra Wien. Går det an å være mer perfekt for min del? Vel, det hadde jeg ikke noe tro på, så da måtte den tross alt flytte inn hos meg. Sammen med min kjære bror, ble det tilskudd til innflytningsgave. Lykke lykke lykke!

…. Og tenk, når en venn i tillegg dukker opp med en fin samling Peoner, da er dagen ganske komplett <3 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *