Velkommen til Klisjéhjemmet

IMG_7981_2

Hei,

Velkommen til bloggen min her på Klisjéhjemmet 🙂

Jeg heter Trine Midtun og er en 25 år gammel jente som brenner for så mangt. Her på bloggen er jeg så heldig å få vise dere et knippe av interessene mine, der interiør, styling, fotografering og skriving står sentralt.

Likevel var det en tilfeldighet at bloggen ble til og at jeg havnet i denne bransjen på høsten i 2014. “Hva nå?” tenkte jeg etter en sommer med mye matlaging og en harddisk full av matbilder.

Hva nå, ble til noen måneder med effektiv blogging innenfor mat, som igjen resulterte i en jobb som frilanser for Bogstadveien Magasinet og som fast matspaltist for lokalavisen Bygdanytt. Deretter fulgte en plass på United Bloggers, der jeg var en av hundre utvalgte bloggere. Reisen har vært bratt, spennende og utrolig lærerrik på alle måter og jeg angrer ikke på at jeg turte å hoppe i det 🙂

Blant mine siste oppdrag er styling av flaggskipsbutikken til Kähler i Hegdehaugsveien i tillegg til Komikerfrues middagsbord i 4-Stjerners Middag. I tillegg ble jeg trukket ut som en av Norges beste interiørbloggerne som du burde følge av Vixen i 2015. Jeg er også en av interiørekspertene til DNB i deres nye nettlansering som handler om bolig og innredning.

Fremover blir renoveringen av vår nye leilighet en sentral del av bloggen, samtidig som jeg som stylist nå inngår et spennende samarbeid med Fretex. Jeg er også en av Canon Norge sine utvalgte samarbeidspartnere og er stolt av å kunne representere deres produkter.

Utenom dette tar jeg blant annet oppdrag som fast frilansjournalist for dyson.drager eller konsulentoppdrag med drifting av sosiale medier og stylingkonsultasjoner.

Har du lyst til å lese mer om meg og veien som fikk meg til å starte bloggen, klikk deg inn her og les litt om bakgrunnen min.

Spørsmål eller henvendelser rettet mot sponsing, annonsering eller oppdrag, kan sendes på post@klisjehjemmet.no eller via kontaktskjemaet.

Takk for at du kom innom!