Velkommen til Klisjéhjemmet

Hei,

Velkommen til bloggen min her på Klisjéhjemmet 🙂

Jeg heter Trine Midtun og er en 27 år gammel jente som brenner for så mangt. Her på bloggen er jeg så heldig å få vise dere et knippe av interessene mine, der interiør, styling, fotografering og skriving står sentralt.

Likevel var det en tilfeldighet at bloggen ble til og at jeg havnet i denne bransjen på høsten i 2014. “Hva nå?” tenkte jeg etter en sommer med mye matlaging og en harddisk full av matbilder.

Hva nå, ble til noen måneder med effektiv blogging innenfor mat, som igjen resulterte i en jobb som frilanser for Bogstadveien Magasinet og som fast matspaltist for lokalavisen Bygdanytt. Deretter fulgte en plass på United Bloggers, der jeg var en av hundre utvalgte bloggere. Interessen for interiør tok deretter større og større plass og jeg fikk ulike stylingoppdrag gjennom kontakter og bloggen. Reisen har vært bratt, spennende og utrolig lærerrik på alle måter og jeg angrer ikke på at jeg turte å hoppe i det 🙂

Fra å være fulltids-frilanser er jeg nå fast ansatt hos Fjeldheim & Partners som rådgiver for sosiale medier i tillegg til å være stylist. Bloggen min, viser veien jeg tok for å komme dit jeg er i dag – på godt og vondt. Nå jobber jeg med merkevarer som Rema 1000, TRN/Tax Free, Møbelringen og Jernia. Interessen for interiør og mat er fortsatt stor, men jeg brenner for selvutvikling, digitale medier og inspirerende mennesker.

Har du lyst til å lese mer om meg og veien som fikk meg til å starte bloggen, klikk deg inn her og les litt om bakgrunnen min.

Spørsmål eller henvendelser rettet mot sponsing, annonsering eller oppdrag, kan sendes på post@klisjehjemmet.no eller via kontaktskjemaet.

Takk for at du kom innom!