Bruschetta

Brushetta, Norske matbloggere, Matblogg, Middag, Middagstips, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun

Trenger du å piffe opp både mandagen, middagen og slutten av fellesferien litt? Da kan du enkelt og greit lage bruschetta!

Jeg elsker alt som ligner på Italiensk mat og her om dagen ble det vin og bruschetta etter jobb på Løkka. Det løfter hverdagen noen hakk for min del, i hvert fall!

For at bruschetta skal smake mest mulig, er det viktig  å bruke gode råvarer. Mørkerøde tomater, er de beste for dette 🙂

Brushetta, Norske matbloggere, Matblogg, Middag, Middagstips, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Trine MidtunBrushetta, Norske matbloggere, Matblogg, Middag, Middagstips, Trine Midtun Klisjéhjemmet, Trine Midtun

Start  med å kutte opp gode tomater i småbiter. Jeg tar alltid ut den myke kjernen, for at tomatene ikke skal renne. Det gjør du enkelt med en skje.

Bland deretter tomatene med litt olivenolje, frisk basilikum, hakket løk, hvitløk, salt og pepper.

Lag deretter guacamole, som du smaker til med salt, hvitløk og pepper.

Kutt opp godt brød og legg deretter quacamole, spekeskinke, tomatsalsaen og mozarella lagvis på brødet.

Bruschetta kan spises kald, men denne er også veldig god dersom den varmes litt i ovnen til brødet blir crispy og osten smelter.

God mandag da dere!


Følg meg gjerne på Instagram og Facebook